Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ΚΟΙΝ: ΣΥ.Δ.ΠΕ.Δ.Α.Π.

ΠΡΟΣ: Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. 02/12/2011

ΚΟΙΝ: ΣΥ.Δ.ΠΕ.Δ.Α.Π.

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από απόφαση της Επιτροπής Διοίκησης Βόλεϊ της ομάδας μας η αμοιβή των παραγόντων του αγώνα (Α’διαιτητής, Β’ διαιτητής, σημειωτής) θα καταβάλλεται απευθείας σε αυτούς πριν από την έναρξη των εντός έδρας αγώνων μας (από Ιανουάριο και μετά) για το πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας γυναικών σύμφωνα με την Συμπληρωματική Γενική Προκήρυξη Πρωτ/των Ε.Ο.ΠΕ 2011-2012 ‘’ Γενικά Περί Πρωτ/των Τοπικών-Περιφερειακών Κατηγοριών Ανδρών-Γυναικών ‘’καθώς επίσης και με την υπ’ αριθμόν 19151-31/10/2011 Συμπληρωματική ΕΙΔΙΚΗ Προκήρυξη Πρωτ/των της Ένωσης μας (άρθρο 20 παρ. ζ).

.......................................................................................................................

Γενικά περί Πρωταθλημάτων Τοπικών-Περιφερειακών Κατηγοριών Ανδρών - Γυναικών

.......................................................................................................................

ζ) Η αμοιβή των παραγόντων του αγώνα (Α’ διαιτητής, Β’ Διαιτητής, Σημειωτής) σε

όλους τους αγώνες των τοπικών-περιφερειακών πρωταθλημάτων βαρύνουν τογηπεδούχο σωματείο, το οποίο θα καταβάλει τα προβλεπόμενα ποσά στουςπαραπάνω πριν από την έναρξη του αγώνα, είτε απευθείας στους παράγοντες του αγώνα είτε μέσω της Ένωσης ή τοπικής επιτροπής. Σε περίπτωση που το γηπεδούχοσωματείο δεν καταβάλει τα προβλεπόμενα ποσά στους παράγοντες του αγώνα, ο αγώνας δεν θα διεξάγεται και η γηπεδούχος ομάδα θα χάνει τον αγώνα με 3-0 σετ και 75-0 πόντους. Σε περίπτωση που αυτό επαναληφθεί τρεις (3) φορές, τότε από τον επόμενο αγώνα η γηπεδούχος ομάδα θα μηδενίζεται, υπό την έννοια της μη παρουσίας στο γήπεδο (άρθρο 22 παρ α. του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων με όλες τις εντεύθεν προβλεπόμενες βαθμολογικές συνέπειες.

Σας ευχαριστούμε.

O ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ

Α.ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ

Η απόφαση αυτή πάρθηκε από την Επιτροπής Διοίκησης Βόλεϊ της ομάδας μας γιατί δεν υπάρχουν χρήματα και έτσι μετά τις πολλές περικοπές στους μισθούς μας θα αφαιρέσουμε ένα ακόμη ποσό από τον οικογενειακό προϋπολογισμό του μήνα για να μπορέσουν τα παιδιά μας να παίξουν βόλεϊ. ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟ ΒΟΛΕΙ.
ΣΗΜ: A και κάτι ακόμη .Τώρα με τα λεφτά που πήρατε η θα πάρετε από τα ολυμπιακά έργα θα τα δώσετε στις ομάδες που τους τα χρωστάτε από το 2006 η θα τα πάρουν τα ''δικά μας'' σωματεία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.