Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Ferrari Drive Super


Ferrari Drive Super

Ferrari Drive Super

€98,00


30 λεπτά εμπειρίας με Ferrari!alt
Για 15 λεπτά ακούστε προσεκτικά τις οδηγίες του εκπαιδευμένου οδηγού της Ferraridrive.gr. Έπειτα οδηγήστε για 15 λεπτά της ώρας ένα μοναδικό αυτοκίνητο με χρόνια ιστορίας και τεχνολογικής υπεροχής. Κάντε το όνειρο σας πραγματικότητα και νιώστε το πάθος της Ferrari στα χέρια σας. Αποκτήστε μια αξέχαστη ανάμνηση με ένα πραγματικό εργαλείο και απογειώστε τις αισθήσεις σας!

Λεπτομέρειες: H εμπειρία περιλαμβάνει δεκαπεντάλεπτη ενημέρωση από τον έμπειρο οδηγό Ferrari, σχετικά με τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου, αλλά και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στην οδήγηση. Έπειτα ακολουθεί 15λεπτη διαδρομή με το αυτοκίνητο των 3.586 κυβικών και 450 ίππων, η οποία θα σου μείνει αξέχαστη! Κατά τη διάρκεια της εμπειρίας, θα λαμβάνετε οδηγίες και συμβουλές από τον έμπειρο οδηγό της Ferraridrive.gr, ο οποίος θα βρίσκεται στη θέση του συνοδηγού και θα προσπαθεί να σας καθοδηγήσει, ώστε να απολαύσετε στο έπακρο τις δυνατότητες του αυτοκινήτου. Για τα 30 λεπτά της εμπειρίας θα κινήστε στην Αττική οδό και στην λεωφόρο Μαραθώνος, όπου με τις κατάλληλες οδηγίες του συνοδηγού, θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας!
Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Τοποθεσία: Η τοποθεσία διεξαγωγής του event είναι στην Λεωφόρο Ανθούσας 8, Παλλήνη. Για την εξασφάλιση μιας ομαλής συνεργασίας, θα ήταν θεμιτό να κλείνετε ραντεβού τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.