Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Όλες οι προπονήσεις των τμημάτων μας, το Σάββατο 5/12/15 δεν θα πραγματοποιηθούν εξαιτίας αγώνων κωπηλασίας κλειστού χώρου.

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

ΑΟΠ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - Α.Ε.ΡΕΝΤΗ 0-3 (κορασιδες)

Oι κορασίδες μας στην Β' Φάση του πρωταθλήματος κορασίδων Β' Κατηγορίας για τις θέσεις 7-12 το Σάββατο 28/11 στον εκτός έδρας αγώνα στο γήπεδο  Νεο Κλειστό Μοσχάτου πραγματοποίησαν την πρώτη  νίκη τους με αντίπαλο την ομάδα ΑΟΠ Μοσχάτου την οποία και νίκησαν παίζοντας καλό βόλεϊ  με 3-0 σετ (10-25, 18-25, 19-25). Έπαιξαν όλες οι αθλήτριες με τον προπονητή μας να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα.


Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΟΠΕ Β' ΦΑΣΗ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΟΠΕ η κλήρωση των αγώνων της 1ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ανδρών & Γυναικών.  Η ομάδα μας ΑΕ Ρέντη κληρώθηκε με την  ομάδα της Α2, ΓΣ Πετρούπολης. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Νέο Κλειστό Ρέντη το Σαββατοκύριακο 5-6/12.

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Α.Ε.ΡΕΝΤΗ - ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ 3-0 (γυναικειο)

Με νίκη συνέχισε η γυναικεία μας ομάδα το πρωτάθλημα απέναντι στην ομάδα του Άρη Αμφιάλης με 3-0 σετ στον εντός έδρας αγώνα που έγινε χθες Τετάρτη 25/11.
Η ομάδα μας έπαιξε πρώτη φορά κομπλέ, με όλες τις αθλήτριες σε πολύ καλή κατάσταση.
με αποτέλεσμα στο τελευταίο σετ να χρησιμοποιηθούν και οι μικρές μας αθλήτριες Νίκη Βαρβαρελη και Λίτσα Κράνη γεννημένες το 1999 και 2000 αντίστοιχα.
Πολύ καλή η Διαιτησία των κκ Παπασταμου και Σαχινιδη. 

Μετά το τέλος του αγώνα η αθλήτρια μας Πελαγία Λιαδακη έσβησε τα κεράκια στην τούρτα έκπληξη και δέχθηκε τα χρόνια πολλά από όλους μας για τα γενέθλια της.


Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Α.Ε.ΡΕΝΤΗ - ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ 1-3 (κορασίδες)

Με  ήττα τελείωσαν οι κορασίδες μας την Α' Φάση (3 νίκες, 3 ήττες) απέναντι στην ομάδα Ένωση Ιλίου για το πρωτάθλημα κορασίδων Β' Κατηγορίας ΕΣΠΕΔΑ. Την Κυριακή 22/11 στο Νέο Κλειστό Ρέντη η ομάδα μας παίζοντας κατά διαστήματα  καλό βόλεϊ έχασε από την Ένωση Ιλίου με 1-3 σετ. 
Το συμπέρασμα από τους αγώνες αυτούς της Α' Φάσης είναι ότι οι αθλήτριες μας μπορούσαν να βρίσκονται στην πρώτη εξάδα, αλλά η έλλειψη αυτοπεποίθησης σε συγκεκριμένα σημεία των κρίσιμων αγώνων έφεραν τις ήττες. Τώρα θα αγωνισθούμε για τις θέσεις από 7 έως 12  με επόμενο αγώνα το επόμενο Σαββατοκύριακο με αντίπαλους τις,

ΑΣ ΑΚΑΔΗΜΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΓΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 
ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΑΟΠ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
ΑΟ ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ
Συγχαρητήρια στην ομάδα μας γιατί απέδειξε πως δίκαια βρέθηκε σε αυτή την Κατηγορία και φυσικά συγχαρητήρια στις 2 ομάδες που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση για τις θέσεις 1 έως 6 από τον Όμιλο μας, Άρτεμις Κορυδαλλού και Ένωση Ιλίου στις οποίες ευχόμαστε καλή πορεία.

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Α.Ε.ΡΕΝΤΗ - ΙΡΙΣ 1-3 (γυναικειο)

Με νέα ήττα συνέχισε η γυναικεία μας ομάδα το πρωτάθλημα απέναντι στην ομάδα της Ίριδας 
Νέας Σμύρνης με 1-3 σετ στον εντός έδρας αγώνα που έγινε χθες Τετάρτη.

Η ομάδα μας για τρίτο συνεχόμενο αγώνα ήταν πολύ κατώτερη της δυναμικότητας της με αθλήτριες χωρίς πάθος και μυαλό. Δυστυχώς θα το γράψουμε για άλλη μια φορά δεν αγωνίζονται απλώς παίζουν. Είναι τρελό να κερδίζεις σετ 25-8 και να προηγείσαι στο επόμενο με 23-17 και να καταφέρνεις να το χάνεις γιατί περί κατορθώματος είναι όταν το δίνεις με δικά σου 8 λάθη. Σε κάθε σετ δίνουμε στον αντίπαλο χωρίς να κουραστεί πάνω από 15 πόντους με τραγικά λάθη μας.
Έχουμε καταντήσει ο σάκος του μποξ για όλες τις ομάδες. Αυτό είναι απαράδεκτο και γι' αυτό φταίμε όλοι μας, από την Διοίκηση μέχρι τον προπονητή και τις αθλήτριες.
Την επόμενη εβδομάδα έχουμε ντέρμπι ουραγών.

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ


Δεν μας έφταναν τα παραπάνω έχουμε και τους τραυματισμούς που από την αρχή της χρονιάς μας έχουν στερήσει πολλά, 
Αυτοί οι τραυματισμοί δεν αποτελούν καθόλου δικαιολογία για την αγωνιστική μας συμπεριφορά,εμείς οι ίδιοι είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ - Α.Ε.ΡΕΝΤΗ 3-1 (κορασιδες)

Με  ήττα συνέχισαν οι κορασίδες μας απέναντι στο φαβορί του ομίλου Άρτεμις Κορυδαλλού για το πρωτάθλημα κορασίδων Β' Κατηγορίας ΕΣΠΕΔΑ. Χθες Σάββατο 14/11 στο Νέο Κλειστό Κορυδαλλού η ομάδα μας παίζοντας κατά διαστήματα  καλό βόλεϊ έχασε από την Άρτεμις Κορυδαλλού με 3-1 σετ (25-15, 25-27, 25-14, 25-17). Η αντίπαλη ομάδα νίκησε γιατί είχε για άλλη μια φορά όπλο της το  σερβίς. Αγωνιστικά στεκόμαστε καλά (το μεγαλύτερο ποσοστό θετικών πόντων είναι από επίθεση, μπλοκ  και άμυνα) αλλά τα λάθη στη πρώτη μπάλα (υποδοχή) έρχονται ως αντιστάθμισμα και η πιθανή νίκη γίνεται σίγουρη ήττα.

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ - Α.Ε.ΡΕΝΤΗ 3-0 (γυναικειο)

Με νέα ήττα συνέχισε η γυναικεία μας ομάδα το πρωτάθλημα απέναντι στην ομάδα Μίλωνα με 3-0 σετ στον εκτός έδρας αγώνα που έγινε την Τετάρτη. Η ομάδα μας για άλλο ένα αγώνα ήταν κατώτερη της δυναμικότητας της .
Η ομάδα μας είναι φανερό πλέον ότι βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση. Πιστεύουμε ότι θα συνέλθουμε και θα φανεί η αξία μας.


Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Α.Ε.ΡΕΝΤΗ - ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ 1-3 (γυναικείο)

Με ήττα συνέχισε η γυναικεία μας ομάδα το πρωτάθλημα απέναντι στην ομάδα ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ με 1-3 σετ στον εντός έδρας αγώνα που έγινε χθες Τετάρτη.

 Η ομάδα μας για άλλο ένα αγώνα ήταν κατώτερη της δυναμικότητας της με αθλήτριες χωρίς πάθος και μυαλό. Δυστυχώς δεν αγωνίζονται απλώς παίζουν, αλλά το βόλεϊ είναι ένα άθλημα που για να κερδίσεις πρέπει να αγωνιστείς και δεν είναι παιδική χαρά όπου παίζεις.

Η Διοίκηση έλαβε το παραπάνω μήνυμα και θα πράξει τα δέοντα γιατί τουλάχιστον η δική μας φιλοσοφία είναι πρώτα ο υγιής αθλητισμός και μετά ο πρωταθλητισμός. 

Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ για την παρουσία της στο γήπεδο και για την δίκαιη νίκη της










Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ - Α.Ε.ΡΕΝΤΗ 2-3 (κορασίδες)

Με  νίκη συνέχισε η ομάδα των κορασίδων μας απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα την Ένωση Ιλίου για το πρωτάθλημα κορασίδων Β' Κατηγορίας ΕΣΠΕΔΑ. Εχθές Σάββατο 31/10 στον εκτός έδρας αγώνα στο γήπεδο του Ιλίου η ομάδα μας παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό βόλεϊ και δείχνοντας επιτέλους πάθος και τον τσαμπουκά του νικητή, νίκησε την ομάδα της Ένωσης Ιλίου με 2-3 σετ (24-26, 19-25, 25-21, 25-21, 15-17) ανεβαίνοντας στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Βέβαια έχουμε δρόμο ακόμη και πολύ δουλειά γιατί μια νίκη δεν καλύπτει τα λάθη μας που είναι περισσότερο ψυχολογικού επιπέδου και λιγότερο αγωνιστικά. 
Η Διαιτησία των Καραθανάση Ν..και Κορδετζάκη Μ. ήταν πολύ καλή σε ένα γήπεδο γεμάτο με πολλούς φίλους του αθλήματος. 
Α.Ε.ΡΕΝΤΗ. ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ (πρπονητής), ΒΑΡΒΑΡΕΛΗ ΝΙΚΗ,ΓΛΥΚΟΦΡΙΔΗ ΘΕΟΔΩΡΑ,ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ,ΔΕΝΑΡΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ,ΖΓΑΡΔΑΝΑ ΜΑΡΙΑΝΑ,ΗΡΩ ΜΑΝΝΕ,ΛΥΧΝΑΡΑ ΛΥΔΙΑ,ΚΕΣΙΣΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ,ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ,ΚΡΕΜΜΥΔΑ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ,ΚΡΑΝΗ ΛΙΤΣΑ,ΒΑΚΑΛΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑ,ΜΠΟΥΓΑ ΑΜΑΛΙΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (3η αγωνιστική)

ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ - Α.Ε.ΡΕΝΤΗ  2-3
ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ - ΑΟ ΤΕΛΑΜΩΝ  3-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (3η αγωνιστική)

1.ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  6
2.Α.Ε.ΡΕΝΤΗ  5
3.ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ  4
4.ΑΟ ΤΕΛΑΜΩΝ   3

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.