Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

OTHERVIEW - LA LUNA (2010) OFFICIAL VIDEO

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ

Πρώτη νίκη για Βίκυ-Μαρία στο Στάβανγκερ

Με νίκη ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη στο τρίτο Γκραν Σλαμ του SWATCH FIVB World Tour που διεξάγεται στο Στάβανγκερ της Νορβηγίας. Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες (Νο 13 του κυρίως ταμπλό) νίκησε με 2-1 σετ (21-18, 17-21, 15-12) τις Τσέχες Κλαπάλοβα-Χατζέκοβα (No 20) στο πλαίσιο του Δ΄ομίλου της διοργάνωσης.

«Ζευγάρωσαν» τις επιτυχίες οι Βίκυ και Μαρία στο Στάβανγκερ

To «δύο στα δύο» πανηγύρισαν την Τετάρτη 30 Ιουνίου οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη στο τρίτο Γκραν Σλαμ του SWATCH FIV

B World Tour που διεξάγεται στο Στάβανγκερ της Νορβηγίας. Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες (Νο 13 του κυρίως ταμπλό) νίκησαν και τις Γερμανίδες Μπρινκ/Αμπελερ-Γκρουν (No 29), με τις οποίες είχαν κάνει κοινή προετοιμασία στην Αθήνα, με 2-0 (21-18, 21-17). Το ελληνικό δίδυμο ξεκίνησε με νίκη στο Δ’ όμιλο της διοργάνωσης επί των Κλαπάλοβα-Χατζέκοβα (No 20) από την Τσεχία με 2-1 (21-18, 17-21, 15-12).
Την Πέμπτη 1 Ιουλίου οι Αρβανίτη και Τσιαρτσιάνη θα αναμετρηθούν με το πολύ δυνατό γερμανικό δίδυμο των Γκόλερ / Λούντβιγκ (No 4).

Mixalis Xatzigiannis Το καλοκαίρι μου

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ


Η ομάδα μας χθες 29/06/2010 έκανε την τελευταία της προπόνηση για τη σεζόν 2009-2010. Η επιτροπή διοίκησης βόλεϊ ευχαριστεί όλους τους παράγοντες (προπονητές,αθλητές - τριες) για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλες αυτές τις αγωνιστικές ημέρες ,τους εύχεται καλό καλοκαίρι με πολλά μπάνια και δίνουμε ραντεβού στις 01/09/2010 ημέρα Τετάρτη για την νέα αγωνιστική σεζόν 2010-2011.

Τα 4 πράγματα που ψάχνουν οι άνδρες στο κρεβάτι



Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να καταλάβεις τι σκέφτεται το έτερον ήμισυ, να σε ενημερώσω ότι δεν είσαι η μόνη. Είναι λίγο δύσκολο να καταλάβεις τι σκέφτεται ο άνδρας. Και δεν είναι δύσκολο επειδή σκέφτεται πολύπλοκα. Κάθε άλλο! Ως γνωστόν, ο τρόπος που σκέφτεται ο άνδρας είναι ευθεία γραμμή.

Ένα πράγμα τη φορά! Ο λόγος που δεν πιάνεις τον συλλογισμό του είναι γιατί είμαστε εκπαιδευμένες να σκεφτόμαστε πολλά και διαφορετικά πράγματα μαζί. Μην τρέφεις φρούδες ελπίδες, δεν θα βρεις άνδρα που να το κάνει αυτό. Το μοναδικό πράγμα που σκέφτεται ο άνδρας όσον αφορά στη σχέση σας είναι το σεξ... Καιρός λοιπόν να μάθεις τι θέλει από σένα στο κρεβάτι και να ανανεώσεις το μοναδικό πράγμα που παίρνει αναβάθμιση στον άνδρα...

Ο άνδρας θέλει μια γυναίκα που να σκέφτεται συνεχώς το σεξ

Αυτό που κατά βάση «ανάβει» τον άνδρα περισσότερο είναι να ξέρει ότι η κοπέλα του σκέφτεται και αυτή 24 ώρες το 24ωρο το σεξ. Πράγμα δύσκολο, καθώς έχεις και τόσα άλλα να σκεφτείς, αλλά κάνε μια προσπάθεια. Για να το πετύχεις, καλό είναι λίγο πριν επιστρέψει στο σπίτι να έχεις αρχίσει ήδη την προεργασία.

Κάνε ένα αφρόλουτρο και σκέψου την τελευταία φορά που κάνατε σεξ και πραγματικά το απόλαυσες πολύ. Εδώ βοηθάει αν σκεφτείς και κάποιον άλλο (ποτέ πρώην, γιατί θα σε πιάσει νοσταλγία). Προτείνω κάποιον διάσημο γόη που πολύ θα ήθελες να περάσεις μια νύχτα μαζί του. Φαντασιώσου με λεπτομέρειες τι θα ήθελες να κάνετε και θα δεις ότι, όταν μπει σπίτι, θα έχεις τόση όρεξη για σεξ, ώστε θα εκπλαγεί ακόμα κι αυτός.

Ο άνδρας θέλει μια γυναίκα που ξέρει να τον καθοδηγεί

Όπως έχω γράψει και παραπάνω, ο άνδρας δεν μπορεί να σκέφτεται πολλά μαζί. Όταν κάνετε σεξ, σκέφτεται την εναλλαγή των στάσεων... Δεν μπορεί να σκέφτεται και το πώς θα σε «ανάψει». Οπότε φόρεσε τη στολή της δασκάλας και ξεκίνα τα ιδιαίτερα μαθήματα. Μάθε του ή ακόμα καλύτερα δείξε του τι σου αρέσει στο σεξ.

Έτσι και οι δύο θα το απολαμβάνετε και εσύ στο τέλος του σεξ δεν θα νιώθεις σαν σκεύος ηδονής. Καλό θα είναι ειδικά τις πρώτες φορές που θα κάνετε σεξ να καταστήσεις σαφές πως σου αρέσει να το κάνετε. Μην αγχώνεσαι! Δεν πρόκειται να τον φέρεις σε δύσκολη θέση. Ίσα ίσα! Είναι ίσως η μοναδική περίπτωση που ο άνδρας θέλει η γυναίκα να αναλαμβάνει τα ηνία... (αυτό βέβαια συμβαίνει πάντα απλά τις υπόλοιπες φορές δεν το καταλαβαίνει).

Ο άνδρας θέλει μια γυναίκα που δεν φοβάται να δοκιμάσει

Είναι αλήθεια ότι οι γυναίκες αργούν να βγάλουν τη σεξουαλικότητά τους. Θέλουν πρώτα να νιώσουν άνετα με τον άλλον και να είναι σίγουρες ότι δεν θα τις κακοχαρακτηριστούν. Αγαπητή μου φίλη, σου έχω νέα! Δεν πρόκειται ποτέ και για τίποτα να σε κακοχαρακτηρίσει ο άνδρας. Ό,τι και να του προτείνεις, όσο ανώμαλο και kinky και να είναι, θα το χαιρετίσει με μεγάλη χαρά.

Ακριβώς όπως το παιδάκι που ανοίγει το δώρο του. Για αυτό, λοιπόν, μίλα ελεύθερα και δοκίμασε μαζί του όλα όσα θέλεις και σου προτείνει. Όταν λέω όλα, βέβαια, δεν εννοώ να γίνεις η προσωπική του γκέισα και να κρεμαστείς και από πολυέλαιο. Θέσε τους δικούς σου όρους και δοκίμασε αυτά που δεν σε θίγουν και σου αρέσουν. Είπαμε να δοκιμάσεις, όχι όμως και να σπάσεις τα κόκαλα σου... Κάτι που σίγουρα θα τον «ανάψει» θα είναι να σε δει να τον περιμένεις στο κρεβάτι παρέα με κάτι άλλο... Και δεν εννοώ κάποιον τρίτο...

Ο άνδρας θέλει μια γυναίκα που τον βοηθά στο οφθαλμόλουτρο


Σε κανέναν άνδρα δεν αρέσει μια γυναίκα που ντρέπεται για το σώμα της. Μεταξύ μας, έχουν ένα δίκιο. Τι κι αν έχεις κυτταρίτιδα; Και ποια δεν έχει! Τι κι αν έχεις πάρει λίγα κιλά τώρα τελευταία; Tι κι αν οι ραγάδες έκαναν την εμφάνισή τους; Μήπως αυτός είναι τέλειος; Μήπως αυτός έχει το τέλειο σώμα; Νιώσε καλά για το σώμα σου και κυκλοφόρησε ανά τακτά χρονικά διαστήματα γυμνή μέσα στο σπίτι. Καλό, επίσης, είναι να κυκλοφορείς και ημίγυμνη, μόνο με τα εσώρουχά σου. Αυτό θα εξάπτει πολύ τη φαντασία του και θα είναι πάντα έτοιμος για δράση.

Μη βαρυγκωμάς! Τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι δύσκολο να γίνει. Εξάλλου μην σκέφτεσαι ότι όλα αυτά θα τα κάνεις για αυτόν. Το σεξ είναι μια προσωπική υπόθεση και μάχη της απόλαυσης. Αν θέλεις, λοιπόν, να βγεις νικήτρια σε αυτή τη μάχη, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου. Μην περιμένεις από αυτόν να μιλήσει πρώτος για το τι θέλει στο σεξ. Στην συντριπτική τους πλειονότητα, οι άνδρες είναι διακριτικοί και δεν θα κάνουν ποτέ το πρώτο βήμα για μια τέτοια κουβέντα... Ανασκουμπώσου, λοιπόν, και καλή διασκέδαση...

MUNTIAL- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΦΑΣΗ 16



Ανήμερα των... γενεθλίων για την κατάκτηση του Euro πριν δύο χρόνια, ο Βίγια οδήγησε με αμφισβητούμενο γκολ την Ισπανία στη νίκη επί των Πορτογάλων με 1-0! Αντίπαλος των πρωταθλητών Ευρώπης στους «8» η Παραγουάη.



Ο Κομάνο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, η Παραγουάη πανηγύρισε για πρώτη φορά πρόκριση στους «8», η Ιαπωνία ξέσπασε σε «λυγμούς» και οι ποδοσφαιρόφιλοι ξέχασαν ήδη το πιο… βαρετό ματς της φάσης των «16».

Modern Talking - Brother Louie

Μπιτς Βόλεϊ Ευρωπαϊκός όμιλος για Μαρία/Βίκυ

Στον 4ο όμιλο κληρώθηκαν οι Μαρία Τσιαρτσιάνη/Βίκυ Αρβανίτη στο Γκραν Σλαμ του Σταβάνγκερ, που ξεκινάει την Τετάρτη (30/06) στη νορβηγική πόλη.
Το ελληνικό δίδυμο (Νο 13 του κυρίως ταμπλό) θα έχει αντιπάλους μόνο από την Ευρώπη, αφού κληρώθηκε με δύο γερμανικές ομάδες και μία τσέχικη. Πρώτο φαβορί του ομίλου είναι οι Γερμανίδες Γκέλερ/Λούντβιγκ (Νο 4), ενώ θα αντιμετωπίσουν ακόμα τις επίσης Γερμανίδες Μπρινκ-Άμπελερ/Γκριν (Νο 29), αλλά και τις Τσέχες Κλαπαλόβα/Χαγιεκόβα (Νο 20).

Πρώτος αντίπαλος για τις Τσιαρτσιάνη/Αρβανίτη θα είναι οι Τσέχες σήμερα το μεσημέρι (13:00 ώρα Ελλάδας), ενώ στις 18:00 θα αναμετρηθούν με τις Μπρινκ-Άμπελερ/Γκριν. Ο τελευταίος αγώνας, με αντιπάλους τις Γκέλερ/Λούντβιγκ, θα διεξαχθεί την Πέμπτη.

Η πρώτη ομάδα κάθε ομίλου προκρίνεται απευθείας στο β' γύρο των νοκ-άουτ, ενώ οι ομάδες που θα καταταγούν στη δεύτερη και την τρίτη θέση, θα αγωνιστούν στον α' γύρο.

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Elize - Hot Stuff

Τα περίεργα του κόσμου

Μεταφραστής και σε γυαλιά οράσεως ?

Η ιαπωνική εταιρία υπολογιστών NEC κατασκεύασε ένα ζευγάρι γυαλιών που…μεταφράζουν. Αυτό το gadget απευθύνεται κυρίως σε όσους έχουν πρόβλημα με τις ξένες γλώσσες.

Τα γυαλιά, που ονομάζονται Tele Scouter, διαθέτουν φακούς με ενσωματωμένο ένα μικροσκοπικό κομπιούτερ και μία μονάδα προβολής που τοποθετείται στο κεφάλι και επιτρέπει σε δύο ή περισσότερους ανθρώπους οι οποίοι δεν μιλούν την ίδια γλώσσα να επικοινωνήσουν.

Η συνομιλία γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού το οποίο μεταφέρει σε έναν server ότι έχει καταγράψει.Στη συνέχεια ο server στέλνει τη μετάφραση στο χρήστη των γυαλιών που τη διαβάζει στη γλώσσα του.

Τα Tele Scouter όταν κυκλοφορήσουν στην αγορά δεν θα είναι φθηνά αφού θα κοστίζουν 83.000 δολάρια.

Το πιο μεγάλο παγωτό του κόσμου.

Μια σλοβενική γαλακτοβιομηχανία θέλησε να κατακτήσει μια θέση στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες, μέσα από την παρασκευή του πιο μεγάλου σε μήκος παγωτού σε όλο τον κόσμο. Στόχος της εταιρίας ήταν να κατασκευάσει ένα παγωτό μήκους 35 μέτρων. Οι υπεύθυνοι της γαλακτοβιομηχανίας δήλωσαν πως πρόκειται για μια συμβολική κίνηση, με αφορμή τα 35 χρόνια του εμπορικού σήματος Planica, που «εκπροσωπεί» το πιο δημοφιλές παγωτό της εταιρίας. Η μεγαλύτερη πρόκληση για όσους συμμετείχαν στο έργο ήταν η σωστή θερμοκρασία σε όλη την ποσότητα του παγωτού και γι’ αυτό το λόγο ζητήθηκε η συνδρομή ειδικών από το ερευνητικό ινστιτούτο Γιόσεφ Στέφαν. Το παγωτό Planica διατίθεται σε τρεις γεύσεις φράουλα, βανίλια και σοκολάτα και οι επισκέπτες συνολικά κατανάλωσαν 2.000 μπάλες παγωτού σε διάστημα μισής ώρας.

Είχε σπασμένο πόδι εδώ και 50 χρόνια!

Ένας άντρας, από την Ουαλία, έπαθε σοκ όταν μια ακτινογραφία που έβγαλε έδειξε ότι είχε σπασμένο πόδι εδώ και μισό αιώνα.Ο κύριος Roy Calloway είχε χτυπήσει σε ατύχημα με την μοτοσικλέτα του το 1958 και είχε περάσει έξι μήνες σε νοσοκομείο όπου οι γιατροί προσπάθησαν να διορθώσουν τα κατάγματα. Ο 70-χρονος άντρας συνέχιζε να πονά αλλά το αποδέχτηκε ως χρόνιο “υπόλειμμα” του ατυχήματος.Καθώς περνούσαν τα χρόνια οι πόνοι γίνονταν όλο και πιο έντονοι με αποτέλεσμα ο συνταξιούχος να οδηγηθεί ξανά στους γιατρούς. Ο ηλικιωμένος άντρας, στα 70 του πια, σοκαρίστηκε όταν άκουσε το γιατρό να του ανακοινώνει πως το μηριαίο οστό, η κνήμη και η περόνη δεν είχαν κολλήσει σωστά όλα αυτά τα χρόνια!«Ζω για περισσότερα από 50 χρόνια σε αγωνία. Ο πόνος είχε γίνει πλέον μέρος της ζωής μου. Όμως έπαθα σοκ όταν μου είπαν πως το πόδι μου είναι ακόμη σπασμένο. Αυτό τα εξηγεί όλα!» είπε ο κύριος Roy Calloway.

Mando & Remos - Emeis

Περιποίηση δέρματος με ακμή

Η ακριβής αιτία της ακμής δεν έχει κατανοηθεί αλλά η Αμερικανική Ακαδημία Δερματολόγων δηλώνει ότι εμπλέκονται 4 παράγοντες: αυξημένη λιπαρότητα, κλειστοί πόροι, βακτήρια και φλεγμονή.

Η Ακαδημία προσφέρει τις ακόλουθες συμβουλές περιποίησης δέρματος, για να βοηθηθείτε στον έλεγχο της ακμής:

  • Καθαρίστε απαλά το πρόσωπό σας μία έως δυο φορές ημερησίως με απαλό καθαριστικό δέρματος και χλιαρό νερό. Το υπερβολικό πλύσιμο, αντίθετα, μπορεί να ερεθίσει το δέρμα και να χειροτερέψει την ακμή.
  • Αν τα μαλλιά σας είναι λιπαρά να τα λούζετε καθημερινά για να εμποδίζετε τη λιπαρότητα να φτάνει στο δέρμα.
  • Αν και οι τροφές δεν θεωρείται πως προκαλούν ακμή, σε ορισμένους ανθρώπους, σε άλλους μπορεί να χειροτερέψουν την πάθηση. Αν γνωρίζετε ποιες τροφές μπορούν να επιβαρύνουν την ακμή σας, αποφύγετέ τις.
  • Να χρησιμοποιείτε μεικ-απ και προϊόντα για το δέρμα, που δεν περιέχουν έλαια.
  • Να αποφεύγετε να ακουμπούν το δέρμα προϊόντα για τα μαλλιά, όπως σπρέι ή τζελ.
  • Αν έχετε ακμή ο δερματολόγος μπορεί να σας συστήσει μια αγωγή ή μη συνταγογραφούμενα φάρμακα.
Επιμέλεια: Εύη Ψωμιάδου.Πηγή: ιατροnet

«Ο κόσμος της Νίκαιας είναι απογοητευμένος»


Την πεποίθησή του πως οι πολίτες της Νίκαιας είναι απογοητευμένοι και προσδοκούν αλλαγή παρόμοια με αυτή του Δήμου Ρέντη, εξέφρασε ο Δήμαρχος Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, μέσω του dimarxe.gr news. Ο κ. Ιωακειμίδης έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες την περιοδεία του στους δρόμους της Νίκαιας με σκοπό να γνωρίσει την πόλη και τα προβλήματά της.

Εν πρώτοις, κληθείς να απαντήσει ποιες είναι οι προσλαμβάνουσες που έχει από τους δημότες, σχολίασε: «Εδώ και ένα μήνα περπατούμε τη Νίκαια και γνωρίζουμε τον κόσμο και τα προβλήματά της. Όλοι έχουν εικόνα για το τι συμβαίνει στο Ρέντη. Η δουλειά που έχουμε κάνει είναι γνωστή στους κατοίκους της Νίκαιας. Ο κόσμος μας έχει αγκαλιάσει. Πιστεύει σε αυτό που οραματιζόμαστε. Γνωρίζουμε πολύ θετική αναγνώριση».

Αναφορικά με το Δήμο Νίκαιας: «Οι δημοτικές Αρχές άφησαν το δήμο Νίκαιας πολύ πίσω. Υπάρχουν σοβαρά θέματα καθαριότητας και το πράσινο είναι εγκαταλελειμμένο. Όλη η πόλη έχει εικόνα εγκατάλειψης. Αυτό που μας τρομάζει περισσότερο είναι το οικονομικό πρόβλημα του Δήμου Νίκαιας. Ο Δήμος χρωστούσε 80 εκατομμύρια και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος του χρόνου να έχει φτάσει τα 100 εκ. ευρώ».

Ερωτηθείς ποιο είναι το πλάνο του για το Δήμο Νίκαιας, απάντησε: «Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις πλάνο σε ένα δήμο που δεν έχεις τα οικονομικά στοιχεία. Για αυτό μπορεί να μιλήσει μόνο ο νυν Δήμαρχος. Στη Νίκαια πρέπει να λυθούν δύο προβλήματα: Πρώτον να μπει μία τάξη στα οικονομικά και δεύτερον να απαντηθεί καλά το κεφάλαιο καθαριότητα».

Για το ενδεχόμενο να λάβει «χρίσμα»: «Δεν έχουμε μπει στη λογική κομματικών παρατάξεων. Βγήκαμε στον κόσμο χωρίς να έχουμε εξασφαλίσει χρίσμα. Είμαστε ένας συνδυασμός που έχουμε μάθει να λειτουργούμε έξω από τα κόμματα με γνώμονα τα δημοτικά θέματα. Πηγαίνουμε στη Νίκαια με το προφίλ που έχουμε αναπτύξει, που λέει πως ο Δήμος είναι πάνω από οτιδήποτε άλλο. Αυτό είναι το ζητούμενο. Μακάρι στην πορεία να υπάρξουν στηρίξεις από κόμματα».

Ακόμα άφησε σαφείς αιχμές για τους υποψήφιους Δημάρχους της Νίκαιας: «Στη Νίκαια ακούμε για πολλούς υποψηφίους που δεν κάνουν τίποτα. Περιμένουν να τους δοθεί το χρίσμα. Αυτό δεν νομίζω ότι "γράφει" απέναντι στους πολίτες σήμερα. Αν πραγματικά έχω άποψη για το Δήμο κατεβαίνω να τον διεκδικήσω είτε με στηρίζει κάποιο κόμμα είτε όχι».

Εν τέλει, υπογράμμισε: «Ο κόσμος της Νίκαιας είναι απογοητευμένος. Περιμένει κάτι να σώσει την πόλη. Προσδοκούν, αυτό που έγινε στο Ρέντη τα προηγούμενα χρόνια, να γίνει στη Νίκαια. Φυσικά δεν θέλουμε να τους απογοητεύσουμε».

MUNTIAL- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΦΑΣΗ 16



Την έχουν κατηγορήσει για αμυντικογενή προσανατολισμό, η Βραζιλία όμως απέδειξε σήμερα πως παραμένει… Βραζιλία! Η εντυπωσιακή «σελεσάο» πέρασε εύκολα την Χιλή κερδίζοντας με 3-0 και προκρίθηκε στους «8», εκεί όπου θα βρει την Ολλανδία σε ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι!




Δεν ήταν ακριβώς «Ιπτάμενοι Ολλανδοί» αλλά αυτό που ήθελαν το πήραν! Η Ολλανδία κέρδισε με 2-1 την Σλοβακία και προκρίθηκε στους «8» του Μουντιάλ. Οι Ρόμπεν και Σνάιντερ τα γκολ των «οράνιε».

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Cidinho & Doca - Rap Das Armas (Parapapapa) (Official Video HQ)

Penhnta Penhnta - O Nikhforos se amnhsia - Meros 1o

Σέριφος




Η Σέριφος ανήκει στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Δυτικών Κυκλάδων και βρίσκεται ανάμεσα στη Σίφνο και στην Κύθνο, ενώ απέχει από το λιμάνι του Πειραιά 73 ναυτικά μίλια. Το σχήμα της είναι σχεδόν κυκλικό, έχει έκταση 73 τετραγωνικά χιλιόμετρα, ακτογραμμή περίπου 80χλμ ενώ οι ακτές της, διαμελισμένες σε γραφικότατους όρμους και κολπίσκους, καλύπτουν μήκος περίπου 10χλμ. Το γεωγραφικό της πλάτος είναι 37°30'16" και του γεωγραφικό της μήκος 25°9'5".

Διοικητικά, η Σέριφος ανήκει στο Νομό Κυκλάδων, πρωτεύουσα του οποίου είναι η Ερμούπολη της Σύρου και υπάγεται στο Επαρχείο Μήλου.

Πρωτεύουσά της Σερίφου είναι η Χώρα. Ένας παραδοσιακός οχυρωματικός οικισμός χτισμένος αμφιθεατρικά πάνω σε ένα λόφο, που τα πρώτα του θεμέλια μπήκαν την εποχή της ενετοκρατίας. Θεωρείται δικαίως μια από τις ομορφότερες πρωτεύουσες στις Κυκλάδες.

Υπέροχοι ορεινοί οικισμοί της Σερίφου είναι η Παναγιά, η Γαλανή, ο Κένταρχος ή Καλλίτσος ενώ την προσοχή σας θα τραβήξουν και οι παραθαλάσσιοι οικισμοί Κουταλάς και Μέγα Λιβάδι, που μεσουρανούσαν την εποχή της εκμετάλλευσης των μεταλλείων του νησιού. Κάτω από τη Χώρα εκτείνεται το λιμάνι, το Λιβάδι, ο τόπος υποδοχής των επισκεπτών, που σας προσκαλεί.

Δεν έχετε παρά να δεχτείτε την πρόσκλησή του και να έρθετε στο υπέροχο αυτό νησί των Κυκλάδων για να περάσετε αξέχαστες διακοπές.

ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΗ ΣΕΡΙΦΟ

Σέριφος, ΚυκλάδεςΜπορείτε να φτάσετε στη Σέριφο με φέρι μποτ ή ταχύπλοο:

Από την Αθήνα (Λιμάνι Πειραιά) για τη Σέριφο με φέρι μποτ ή ταχύπλοο .
Λιμάνι Πειραιά: Τηλ. 210 422-6000 έως 03
Hellas Seaways Πειραιάς: Τηλ. 210 419-9000

Η Σέριφο συνδέεται με αρκετά νησιά των Κυκλάδων. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το λιμάνι της Σερίφου (Τηλ. 22810 51470).

Από το λιμάνι της Σερίφου, εκτελούνται δρομολόγια με λεωφορείο για σχεδόν όλα τα χωριά του νησιού. Μπορείτε επίσης να ενοικιάσετε αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα από τα γραφεία ενοικίασης που διαθέτει το νησί.

Λιμάνι Σερίφου: Τηλ. 22810 51470
Hellas Seaways: Τηλ. 2 2810 51488

HELLAS ISLANDS SERIFOS

Kansas - Dust in the wind

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΙΟΥΝΙΟ


Άλλη μια άνοδο σημείωσε το ιστολόγιο μας, στην παγκόσμια μέτρηση επισκεψιμότητας, σύμφωνα με τα στοιχεία που αντλήσαμε για το μήνα Ιούνιο
Συγκεκριμένα, το ιστολόγιο μας, κέρδισε 3.316.901 θέσεις στον παγκόσμιο ιστό και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 4.359.574η θέση στον κόσμο, από την 7.676.475η που βρισκόταν τον προηγούμενο μήνα.
Η τεράστια αυτή άνοδος δικαιώνει τις προσπάθειες μας και το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς τους αναγνώστες μας.
Oι θέσεις όλων των σχετικών με το βόλει ιστότοπων και ιστολογίων, είναι οι εξής:
1. (1) volleyball.gr 348.312 στον κόσμο - 2392 από τα ελληνικά.
2. (2) volleyleauge.gr 464.375 - 7.660
3. (3) athlisi.com 466.992
4. (4) liberovolley11.blogspot.com 615.196
5. (5) porfyrasvolley.blogspot.com 1.209.496
6. (8) beachvolleyball.gr 1.304.413
7. (6) volleyland2010.blogspot.com 1.673.431
8. (-) espaa.gr 1.892.800
9. (7) espeda.gr 2.309.463
10. (10) ilisiakosvolley.com 3.434.303
11. (13) drapetsonavolley.blogspot.com 3.884.213
12. (11) rentisvolley.blogspot.com 4.359.574
13. (-) espem.gr 5.222.087
14. (9) seppe.gr 5.637.585
15. (-) volley1ball.blogspot.com 5.995.407
16. (15) artemisvolley.gr 6.625.130
17. (14) epesth.gr 6.783.112
18. (11) markopoulovolley.gr 9.242.481
19. (19) gsapollon.gr 10.129.09020.
20.(-) attalosvolley.wordpress.com 13.549.782
21. (16) aspiones.gr 24.159.785
22. (-) ampelokipivolley.blogspot.com 26.079.194
Από πλευράς συλλόγων, στην 1η θέση παραμένει ο ΠΟΡΦΥΡΑΣ.

Νέα 24ωρη απεργία έχουν προκηρύξει για την Τρίτη, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ


Νέα 24ωρη απεργία έχουν προκηρύξει για την Τρίτη, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ με αίτημα την ανάκληση των αλλαγών που δρομολογεί η κυβέρνηση σε ασφαλιστικό και εργασιακά.

Από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ θα κυκλοφορήσουν τα αστικά λεωφορεία και από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και το ΜΕΤΡΟ.

Από τις 6 το πρωί έως τις 12 τα μεσάνυχτα θα λειτουργήσει το ΤΡΑΜ.

24ωρη απεργία θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ.

Στην 24ωρη κινητοποίηση μετέχει επίσης η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, οι εργαζόμενοι στα ΕΛ.ΤΑ και στα αεροδρόμια, οι ιδιώτες γιατροί και οδοντίατροι.

Σε μαζική συμμετοχή στην απεργία καλούνται από το προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ και οι ομοσπονδίες των εμποροβιοτεχνών.

Η ΑΔΕΔΥ καλεί όλους τους εργαζόμενους να μετάσχουν μαζικά στην απεργία, τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση σε συνεργασία με το ΔΝΤ και την ΕΕ αποφάσισαν στο όνομα της κρίσης να καταργήσουν τα θεμελιώδη δικαιώματα των εργαζομένων και της κοινωνίας».

ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Λύγισε στο τάι μπρέικ στη Μαδρίτη


Μία ανάσα από τη δεύτερη νίκη της στον Β’ όμιλο του φετινού ευρωπαϊκού Λιγκ και την πρώτη της την τελευταία 8ετία επί ισπανικού εδάφους έφτασε την Κυριακή η Εθνική ομάδα των Γυναικών, πραγματοποιώντας στο εντυπωσιακό «Κάχα Μάχικα» της Μαδρίτης, μία από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις. Τελικά όμως, οι Ισπανίδες πιο έμπειρες στα κρίσιμα σημεία κέρδισαν στις λεπτομέρειες με 3-2 (25-14, 19-25, 18-25, 31-29, 15-11) και έκλεισαν με δύο νίκες τις εντός έδρας αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στους ομίλους.

ΙΣΠΑΝΙΑ : Αράντα 11, Κόλλαρ 19, Α. Φερνάντεζ 7, Σάντσεζ 15, Ντελγκάδο 13, Κορέα 16, λίμπερο η Ραμίρεζ (77%υπ). Μ Φερνάντεζ 5, Ριβέρο
ΕΛΛΑΔΑ: Κουτουξίδου 2, Τζανακάκη 11 , Κυριακίδου 15, Χαντάβα 17, Τσίμα 20, Νομικού 16, λίμπερο Κελεσίδου (43% υπ.), Χριστοδούλου, Γκιουζέλη 1, Γιώτα
Συνολικά κερδισμένοι πόντοι 108-104, Επίθεση 66-60 , Μπλοκ 15-15, Σερβίς 5-7, Λάθη 33-37

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ευγενία Τσίμα (διεθνής Α.Ο Μαρκόπουλου): «Θέλαμε πολύ να ξεκινήσουμε όπως τελειώσαμε το ματς του Σαββατου, όμως παρά την άσχημη αρχή, ξυπνήσαμε στη συνέχεια, μας βγήκαν αυτά που κάναμε στην προπόνηση και αν δεν κάναμε κάποια λάθη στην άμυνα στο τέλος θα κερδίζαμε»

Μαρία Νομικού (διεθνής Ηρακλή Κηφισιάς): «Είμαι πολύ ευχαριστημένη, γιατί με εξαίρεση το α’ σετ σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι ήμασταν συγκεντρωμένες σε ότι μας είχε πει πριν τον αγώνα ο προπονητής μας, κ. Καπράρα, που όπως μας είπε έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθειά μας. Ίσως αν κρατούσαμε περισσότερες μπάλες και ήμασταν λίγο καλύτερες προς το τέλος των σετ στην άμυνα να πανηγυρίζαμε στη Μαδρίτη την δεύτερη νίκη μας στη φετινή διοργάνωση. Το σημαντικότερο όλων είναι πως από παιχνίδι σε παιχνίδι εμφανιζόμαστε πιο βελτιωμένες»


Η βαθμολογία*
(σε 6 αγώνες)
1. Τουρκία 11 (17-7)
2. Ισπανία 10 (16-11)
3. Ισραήλ 8 (9-13)
4. Ελλάδα 7 (6-17)

Μαδρίτη. Αποστολή ΠΣΑΤ Ηλίας Παπαϊωάννου

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ: Δεύτερη σερί ήττα με 3-1 από την Τουρκία


Η εθνική ομάδα βόλεϊ ανδρών δεν κατάφερε να πετύχει το στόχο της καθώς έχασε για δεύτερη φορά με την Τουρκία, στην Αγκυρα, για το Ευρωπαϊκό Λιγκ. Οι Τούρκοι υπερίσχυσαν με 3-1 (27-25, 25-22, 20-25, 25-23). Το παιχνίδι σημαδεύτηκε αρνητικά από μια 20λεπτη διακοπή όταν στο τρίτο σετ Τούρκοι οπαδοί πέταξαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο τρία κομμάτια από ασβεστόλιθο.

ΕΛΛΑΣ (Μέιφορθ): Τζούριτς 25 (22/39, 1 μπλοκ, 2 άσσοι), Πετρέας 6 (5/7, 1 μπλοκ), Κανέλλος 5 (4/10, 1 μπλοκ), Φράγκος 18 (17/33, 1 μπλοκ), Τερζής, Ασπιώτης 6 (4/9, 2 μπλοκ), Παπαδημητρίου (λ. 85%), Εφραιμίδης, Αγγελόπουλος.
Τουρκία (Μπάσιτς): Τζιν 10 (7/17, 3 μπλοκ), Πεζούκ (10, 8/13, 2 μπλοκ), Τανίκ 15(13/20, 1 μπλοκ, 1 άσσος), Καρααγάτς 12(8/14, 4 μπλοκ), Μπατούρ 17 (16/31, 1 μπλοκ), Κεσκίν 5(3/3, 2 μπλοκ), Κίλιτς (λ. 57 %), Μποζάν, Κιριτζί.
Δηλώσεις:
Δημήτρης Τζούριτς: «Είμαστε άπειρη ομάδα. Κάναμε εύκολα λάθη σε σημεία που δεν χρειαζόταν. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και είναι στο χέρι μας».
Αχιλλέας Παπαδημητρίου: «Δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι και δεν μπορούμε να προσεγγίσουμε το επίπεδο που θέλουμε. Οι πολλές αλλαγές δεν επιτρέπουν στην ομάδα να βρει ρυθμό. Υπάρχουν όμως παιδιά που εάν δουλέψουν σε κατάλληλο περιβάλλον μπορούν να παίξουν σε καλό επίπεδο. Σε ότι αφορά τον κόσμο, εάν εξαιρέσουμε 20 πιτσιρίκια, υπήρχε καλό κλίμα στο γήπεδο και είχαμε καλή φιλοξενία. Εχω εντυπωσιαστεί από την οργάνωση της τουρκικής ομοσπονδίας. Εφεραν στο γήπεδο παιδιά και οικογένειες. Δεν είναι τυχαίο που έχει ανεβεί τόσο το πρωτάθλημά τους».

Αγκυρα. Αποστολή ΠΣΑΤ, Σπυριδούλα Σπανέα

MUNTIAL- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΦΑΣΗ 16



Οι Γερμανοί την έκρυψαν, ο Ουρουγουανός βοηθός «την έχασε» στην φάση του Μουντιάλ και τα «πάντσερ» που διέσυραν 4-1 την Αγγλία, προκρίθηκαν για μια ακόμα φορά στα προημιτελικά! Νέος πρόωρος αποκλεισμός για τα «λιοντάρια» που φωνάζουν δίκαια για γκολ που δεν μέτρησε στο 2-1.



Η κλάση του Τέβες και το τραγικό λάθος του Ροζέτι και του βοηθού του Αϊρόλντι, στην φάση του 1-0 έφεραν την Αργεντινή στους «8» και κόντρα στη Γερμανία. Η ομάδα του Μαραντόνα «ξύπνησε» μετά το πρώτο γκολ, την ίδια ώρα που οι Μεξικάνοι διαμαρτύρονταν στον Ιταλό ρέφερι! Η κλάση του Κάρλος Τέβες και το τραγικό λάθος του Ροζέτι έκριναν το ματς και έστειλαν την Αργεντινή στους «8» και κόντρα στη Γερμανία. Η ομάδα του Ντιέγκο Μαραντόνα πήρε μπρος μετά την επίτευξη ενός γκολ που θα συζητηθεί αρκετά, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, όμως η αποτελεσματικότητα παικτών όπως του Τέβες και του Ιγκουαϊν ήταν αυτή που τη βοήθησε να επικρατήσει 3-1. Στον αντίποδα, η ομάδα του Αγκίρε είχε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα, ωστόσο το πρώτο γκολ και ο τρόπος που επιτεύχθηκε της «έκοψαν» τις ελπίδες και η ονειρική αρχή μετατράπηκε σε εφιάλτη.

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Beach Volley-Masters Νάξου



Τρία σετ χρειάστηκαν οι Βραζιλιάνοι Ρούνεϋ Φερραμέντα και Μοϊσές Σάντος για να κατακτήσουν τον τίτλο των ανδρών στο Masters Νάξου του Πανελληνίου Σιρκουΐ Beach Volleyball 2010. Οι νοτιοαμερικανοί νίκησαν στον τελικό τους Νίκο Ζουπάνη / Παναγγιώτη Μούρτζιο με 2-1 (21-15, 15-21, 15-13) σε 63 λεπτά.

Νωρίτερα, οι Φερραμέντα / Σάντος είχαν νικήσει στα ημιτελικά τους Μάνο Ξενάκη / Γιώργο Κοτσιλιάνο με 2-1 (25-27, 21-18, 15-10), ενώ οι Ζουπάνης / Μούρτζιος είχαν αποκλείσει τους Δημήτρη Αποστόλου / Φερνάντο Μπιλλήρη επίσης με 2-1 (17-21, 21-17, 15-12).

Πολυτιμότερος παίκτης του τελικού αναδείχθηκε ο 25χρονος Φερραμέντα.


Οι Φινλανδές δίδυμες αδελφές Εμιλία και Έρικα Νύστρομ, Νo. 16 στην παγκόσμιο κατάταξη, αντιστάθηκαν στην αντεπίθεση της Αθηνάς Δηλαβέρη και της Ουγγαρέζας συμπαίκτριάς της Κάταλιν Κις και κατέκτησαν τον τίτλο στο Masters Νάξου του Πανελληνίου Σιρκουΐ Beach Volleyball 2010.

Οι Κις / Δηλαβέρη οδήγησαν τον αγώνα σε τάϊ-μπρέϊκ, αλλά τελικά υπέκυψαν στις Φινλανδές με 2-1 (21-14, 17-21, 15-8) σε 50 λεπτά.

Η Εμιλία Νύστρομ αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια του τελικού.

Νωρίτερα, οι Φινλανδές είχαν αποκλείσει στα ημιτελικά τις πρωταθλήτριες Κύπρου Μαριώτα Αγγελοπούλου / Μανωλίνα Κωνσταντίνου με 2-0 (21-11, 21-13), ενώ οι Κις / Δηλαβέρη είχαν επικρατήσει των Ντίντας Νάστου / Αθηνάς Παπαφωτίου επίσης με 2-0 (21-14, 21-14).

Το Πανελλήνιο Σιρκουΐ Masters συνεχίζεται το επόμενο Σαββατοκύριακο, 2-4 Ιουλίου, στο Πόρτο Χέλι.

Pussycat Dolls Megamix 2010

MUNTIAL- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΦΑΣΗ 16


Γιατί έτσι... Suarez-ει
Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Λουίς Σουάρες, που πέτυχε δύο γκολ, η Ουρουγουάη επικράτησε 2-1 της Νότιας Κορέας και έγινε η πρώτη που κάνει check in για τους «8».


Black stars!
Τα… μαύρα αστέρια της Γκάνας επικρατώντας της Αμερικής με 2-1 στην παράταση πήραν την πρόκριση για τους «8» του Μουντιάλ. Εκεί οι μοναδικοί εκπρόσωποι της Αφρικανικής ηπείρου θα αντιμετωπίσουν την Ουρουγουάη.

Συμπληρώθηκε η τετράδα των ημιτελικών γυναικών στη Νάξο


Με τα ζευγάρια Ντίντας Νάστου / Αθηνάς Παπαφωτίου και Καταλίν Κις / Αθηνάς Δηλαβέρη συμπληρώθηκε η τετράδα των ημιτελικών γυναικών του Masters Νάξου του Πανελληνίου Σιρκουΐ Beach Volleyball 2010, στην παραλία Αγίου Γεωργίου.

Οι Νάστου / Παπαφωτίου νίκησαν στον καθοριστικό αγώνα τους τις Ελίνα Παπαδοπούλου / Χριστίνα Παρασκευαΐδου με 2-0 (21-15, 21-17), ενώ οι Κις / Δηλαβέρη ανέτρεψαν το σκορ και κατέβαλάν στο τάϊ-μπρέϊκ τις Πόλα Κίτσου / Αρετή Τέζα με 2-1 (21-23, 21-13, 15-10).

Νωρίτερα στην παραλία του Αγίου Γεωργίου είχαν προκριθεί αήττητες στα ημιτελικά οι πρωταθλήτριες Κύπρου Μαριώτα Αγγελοπούλου / Μανωλίνα Κωνσταντίνου και οι πρωταθλήτριες Φινλανδίες δίδυμες αδελφές Εμιλία και Έρικα Νύστρομ.

Κοτσιλιάνος / Ξενάκης προκρίθηκαν στα ημιτελικά της Νάξου



Οι Νίκος Ζουπάνης / Παναγιώτης Μούρτζιος πέτυχαν μεγάλη νίκη με 2-0 (21-18, 22-20) σε 50 λεπτά επί των Σωτήρη Βλαχοστάθη / Κώστα Μήττα και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του κυρίως ταμπλώ ανδρών στο τουρνουά Masters Νάξου του Πανελληνίου Σιρκουΐ Beach Volleyball 2010.

Από το ταμπλώ των ηττημένων στα ημιτελικά πέρασε τελικά, έστω και δύσκολα, και το Νο. 1 του τουρνουά, Γιώργος Κοτσιλιάνος / Μάνος Ξενάκης, που νίκησαν τους Αυστριακούς πρωταθλητές Αλεξάντερ Χούμπερ / Ρόμπιν Ζάϊντλ με 2-0 (21-17, 21-19).

Νωρίτερα στην παραλία Αγίου Γεωργίου είχαν ήδη προκριθεί αήττητοι στα ημιτελικά οι Βραζιλιάνοι πρωταθλητές Ρούνεϋ Φερραμέντα / Μοϊσές Σάντος και οι Δημήτρης Αποστόλου / Φερνάντο Μπιλλήρης.

Στους ημιτελικούς της Κυριακής αναμετρώνται οι Αποστόλου / Μπιλλήρης με τους Ζουπάνη / Μούρτζιο και οι Φερραμέντα / Σάντος με τους Κοτσιλιάνο / Ξενάκη.

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο Masters Νάξου



Έξω από τη διεκδίκηση μιας θέσης στα ημιτελικά έμεινε το Νο 2 του Masters Νάξου του Πανελληνίου Σιρκουί Beach Volleyball 2010, Ηλίας Ζωλασταθιάδης / Φέλιξ Μπλάουελ, ύστερα από την ήττα που υπέστησαν από τους Αυστριακούς Αλεξάντερ Χούμπερ / Ρόμπιν Ζάιντλ με 2-1 (16-21, 21-18, 15-10). Ο Χούμπερ ήταν ο πρώην συμπαίκτης του Μπλάουελ στην Εθνική Αυστρίας.

Εκτός από τους Αυστριακούς, "ζωντανοί" στο τουρνουά παραμένουν οι Μιχάλης Λαμπρινός / Χάρης Σακόγλου, που νίκησαν τους Ανδρέα Γκόρτσανιουκ / Γιώργο Κνάπεκ με 2-1 (21-17, 22-20, 15-13), καθώς και οι Νίκος Ζουπάνης / Παναγιώτης Μούρτζιος, που κατέβαλαν τους Ανέστη Δημητριάδη / Χάρη Παπαδόπουλο με 2-0 (21-19, 21-18).

Η τέταρτη ομάδα που συνεχίζει στο ταμπλώ των ηττημένων είναι των Νίκου Κωστακόπουλου / Τάκη Μαυράκη, που απέκλεισαν τους Παύλο Κουζούνη / Δημήτρη Σουλτανόπουλο με 2-1 (15-21, 21-19, 15-12).

Νωρίτερα το Σάββατο είχαν ήδη περάσει αήττητοι στον γ΄ γύρο οι Γιώργος Κοτσιλιάνος / Μάνος Ξενάκης, Δημήτρης Αποστόλου / Φερνάντο Μπιλλήρης, Σωτήρης Βλαχοστάθης / Κώστας Μήττας και οι Βραζιλιάνοι Ρούνεϋ Φερρεμέντα / Μοϊσές Σάντος.

Το Masters Νάξου συνεχίζεται στην παραλία Αγίου Γεωργίου μέχρι το βράδυ του Σαββάτου και ολοκληρώνεται την Κυριακή, με τη διεξαγωγή των ημιτελικών από ώρα 12:00 και των τελικών από ώρα 16:00.

Οι πρωταθλήτριες Κύπρου προχωρούν στο Masters Νάξου



Μεγάλη επιτυχία για τις πρωταθλήτριες Κύπρου Μαριώτα Αγγελοπούλου / Μανωλίνα Κωνσταντίνου, που νίκησαν τις Πόλα Κίτσου / Αρετή Τέζα με 2-1 (21-18, 17-21, 15-08) στον α΄ γύρο του Masters Νάξου του Πανελληνίου Σιρκουΐ Beach Volleyball 2010, στην παραλία Αγίου Γεωργίου.

Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκαν τα υπόλοιπα παιγνίδια του α΄ γύρου του Κυρίως Ταμπλώ γυναικών, με τις Αθηνά Δηλαβέρη / Καταλίν Κις να νικούν τις Μαρικρίστα Μαγκανάρη / Πηγιάννα Μεθενίτη 2-0 (21-13, 21-10) και τις Φινλανδέζες δίδυμες αδελφές Έρικα και Εμίλια Νύστρομ να ξεπερνούν το εμπόδιο των Ντίντας Νάστου / Αθηνάς Παπαφωτίου με 2-0 (21-09, 21-11). Στον τέταρτο αγώνα του α΄ γύρου οι Ελίνα Παπαδοπούλου / Χριστίνα Παρασκευαΐδου νίκησαν τις Μαρία Παπαδάκη / Άννα Φωτεινού με 2-0 (23-21, 21-16).

Το Masters Νάξου συνεχίζεται στην παραλία Αγίου Γεωργίου μέχρι το βράδυ του Σαββάτου και ολοκληρώνεται την Κυριακή, με τη διεξαγωγή των ημιτελικών από ώρα 12:00 και των τελικών από ώρα 16:00.

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ: Ηττα με 3-1 στην Αγκυρα

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η εθνική ομάδα Ανδρών στην Αγκυρα. Στον πρώτο της αγώνα με αντίπαλο την Τουρκία, για τον Β’ όμιλο του Ευρωπαϊκού Λιγκ ηττήθηκε με 3-1 (25-19, 22-25, 25-22, 25-23). Οι δύο ομάδες θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες την Κυριακή στις 15.00.Οι Τούρκοι προηγήθηκαν στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ (8-7) και διατήρησαν το προβάδισμα μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου σετ (25-19). Στο δεύτερο σετ η εικόνα ήταν εντελώς διαφορετική. Ο Εφραιμίδης μπήκε στη θέση του Ασπιώτη και η ελληνική ομάδα προηγήθηκε με 8-5. Η διαφορά διατηρήθηκε και στη συνέχεια (9-16) και παρόλο που οι Τούρκοι πλησίασαν (22-23), οι διεθνείς μας, με ηγέτη τον Τζούριτς στη διαγώνιο και άξιο βοηθό τον Εφραιμίδη, έκανε το 1-1.
Το τρίτο σετ ανήκε στην γηπεδούχο ομάδα. Οι Τούρκοι πήραν διαφορά από τα πρώτα λεπτά (8-5, 16-10) και, παρά την προσπάθεια των Ελλήνων που μείωσαν στους δύο πόντους (19-17, 23-21), πέτυχαν το 2-1. Τα λάθη των διεθνών μας έδωσαν την ευκαιρία στους Τούρκους να προηγηθούν (5-2, 8-6) αλλά στη συνέχεια οι αθλητές του Μέιφορθ ισοφάρισαν με 14-14 χωρίς όμως να καταφέρουν να προηγηθούν καθώς έδωσαν εύκολους πόντους στους Τούρκους, που πήραν το σετ μαζί με τη νίκη.

Μετά την αναμέτρηση, ο ομοσπονδιακός προπονητής Γκόρντον Μέιφορθ δήλωσε: «Το τουρκικό μπλοκ ήταν πολύ καλό σήμερα. Είχαν καινούριο πασαδόρο, τον Κεσκίν, του οποίου δεν είχαμε δει παιχνίδια. Ηταν μια αλλαγή για αυτούς. Οι κεντρικοί και ο Τζούριτς έπαιξαν καλά αλλά δεν είχαμε βοήθεια στην επίθεση από τους ακραίους.»
ΕΛΛΑΔΑ (Μέιφορθ): Τζούριτς 25 (23/44, 2 άσσοι..), Πετρέας 9 (7/11, 2 μπλοκ), Κανέλος 8 (7/12, 1 μπλοκ), Φράγκος 6 (6/15), Τερζής, Ασπιώτης, Παπαδημητρίου (λ. 61%), Εφραιμίδης 6 (3/7, 1 μπλοκ, 2 άσσοι), Αρμενάκης, Αγγελόπουλος.
ΤΟΥΡΚΙΑ (Μπάσιτς): Τζιν 3 (3/7), Πεζούκ 2 (1/5, 1 μπλοκ), Τανίκ 12 (8/19, 2 μπλοκ, 2 άσσοι), Κοσκούν 18 (17/31, 1 άσσος), Μπατούρ 9 (5/12, 3 μπλοκ, 1 άσσος), Κεσκίν 4 (2/5, 1 μπλοκ, 1 άσσος), Κίλιτς (λ., 75%), Σάμπιν,Μπόζαν 1 (άσσος), Σάμπιτ 8 (4/5, 4 μπλοκ), Κιριτζί 4 (2/5, 2 μπλοκ), Τσουχάν, Μινιτζί (2 (2/3).

Αγκυρα. Αποστολή ΠΣΑΤ Σπυριδούλα Σπανέα

EΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Γνώρισε την ήττα στη Μαδρίτη με 3-0

Οι… μαγικές ιδιότητες του εντυπωσιακού» «Κάχα Μάχικα» δεν στάθηκαν αρκετές για να «μεταμορφώσουν» την ελληνική ομάδα στο πρώτο της παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής εβδομάδας του Β’ ομίλου του Ευρωπαϊκού Λιγκ Γυναικών, μολονότι όσο περνούσε η ώρα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ανέβαζε ρυθμούς, αλλά σήμερα «πλήρωσε» τελικά την αναποτελεσματικότητα στην επίθεση. Έτσι η αρνητική παραδοση επί ισπανικού εδάφους συνεχίστηκε για τη «γαλανόλευκη», που γνώρισε την ήττα με 3-0 (25-13, 25-18, 25-23).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ξεκίνησε με κάποια προβλήματα στην υποδοχή με αποτέλεσμα οι Ισπανίδες να πάρουν εύκολα προβάδισμα με 8-2. Στη συνέχεια οι διεθνείς μας βελτίωσαν την υποδοχή τους, αλλά δυσκολεύονταν να τελειώσουν τους πόντους στην επίθεση χαρίζοντας πόντους στις γηπεδούχες, οι οποίες χωρίς να είναι η σούπερ ομάδα αύξησαν τη διάφορα σε 16-7. Στο 17-8 ο Ιταλός ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Τζιοβάνι Καπράρα προσπάθησε με τρεις αλλαγές (Χριστοδούλου αντί Κουτουξίδου, Γκιουζέλη αντί Χαντάβα, Κοσμά αντί Νομικού) να «φρεσκάρει» την ομάδα, χωρίς όμως ιδιαίτερο αποτέλεσμα, καθώς οι Ισπανίδες με «αιχμή του δόρατος» την Κόλαρ και τα διπλάσια ελληνικά λάθη (10-5) έφτασαν στην κατάκτηση του α’ σετ με 25-13.

Στο β’ σετ η Εθνική, προηγήθηκε για πρώτη φορά στο ματς 2-1 με επίθεση της Νομικού και έδειξε αποφασισμένη να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο. Βελτιωμένη αισθητά σε υποδοχή - άμυνα πίεσε τις Ισπανίδες οι οποίες μέχρι και το 16-12 (8-4), που δεν κατάφεραν να ξεφύγουν πάνω από 4 πόντους, αλλά τελικά χάρη στις επιθέσεις από τα άκρα με Σάντσεζ και την νεοεισελθούσα εκρηκτική Ριβέρο (αντί της Ντελγκάδο) ζευγαρώσαν με 25-18 τα κερδισμένα τους σετ.

Στο τρίτο σετ η Ισπανία ξεκίνησε αρχικά με την Α. Φερνάντεζ αντί της συνεπώνυμης και γνώριμης στο ελληνικό κοινό από τη θητεία της στον Παναθηναϊκό, Μαρίζα (επανήλθε μετά), κάτι που εκμεταλλεύτηκε η ομάδα μας, η οποία με κάποιες επιτυχημένες επιθετικές προσπάθειες αλλά και ισπανικά λάθη διατηρούνταν συνεχώς σε επαφή με το σκορ 8-7 και 16-15. Η Τσίμα ισοφαρίζοντας σε 16-16 υποχρέωσε τον Ολλανδό τεχνικό των γηπεδούχων, Γκίντο Βερμιούλεν σε εσπευσμένο τάιμ άουτ, που λειτούργησε για τις Ισπανίδες, αφού ανέκοψε τον ελληνικό ρυθμό και με δύο επιθέσεις των Αραντα, Κόλαρ πήραν ξανά «κεφάλι» στο σκορ με 18-16. Τελικά όμως παρά την προσπάθεια των κοριτσιών μας, που έδειξαν αποφασισμένες να μείνουν «ζωντανές» στο σετ και γιατί όχι να δώσουν συνέχεια στο ματς, ήρθαν τα δύο περάσματα της δαιμόνιας και έμπειρης πασαδόρου Αράντα για να γράψουν το τελικό 3-0, με 25-23.

ΙΣΠΑΝΙΑ : Αράντα 4 , Κόλλαρ 18, Μαρίζα Φερνάντεζ 8, Σάντσεζ 5, Ντελγκάδο 6, Κορέα 3, λίμπερο η Ραμίρεζ (62% υπ). Α. Φερνάντεζ 1, Εστέμπαν, Ριβέρο 5

ΕΛΛΑΔΑ: Κουτουξίδου, Τζανακάκη 9, Κυριακίδου 6, Χαντάβα 9, Τσίμα 7, Νομικού 5, λίμπερο Κελεσίδου (63% υπ.), Χριστοδούλου, Γκιουζέλη, Κοσμά 2, Γιώτα 1

Δηλώσεις: Τζιοβάνι Καπράρα (ομοσπονδιακός τεχνικός): «Μετά το ασχημο ξεκίνημα στο β’ και γ’ σετ παίξαμε καλύτερα. Σήμερα είχαμε πολλά προβλήματα στην επίθεση και στο μπλοκ, αλλά ήμασταν καλύτεροι σε υποδοχή και άμυνα. Το ευχάριστο είναι πως πάμε μπροστά σε σχέση με τα προηγούμενα ματς και ελπίζω πως αύριο θα τα πάμε καλύτερα και ιδιαίτερα στον τομέα μπλοκ-άμυνα».

Μαδρίτη, Αποστολή ΠΣΑΤ Ηλίας Παπαϊωάννου.

26/6/2010 - Κόντρες για την πρόκριση στον γ΄ γύρο στη Νάξο



Διπλασίασαν τις νίκες τους στο Κυρίως Ταμπλώ του Masters Νάξου του Πανελληνίου Σιρκουΐ Beach Volley 2010 οι Μάνος Ξενάκης / Γιώργος Κοτσιλιάνος, ξενπερνώντας άνετα το εμπόδιο των Ανδρέα Γκόρτσανιουκ / Γιώργου Κνάπεκ με 2-0 (21-15, 21-15).

Εν τω μεταξύ οι Βραζιλιάνοι πρωταθλητές Ρούνεϋ Φερραμέντα / Μοϊσές Σάντος με τεράστια δυσκολία νίκησαν το Νο. 2 του τουρνουά, Ηλία Ζωλασταθιάδη / Φέλιξ Μπλάουελ με 2-1 (21-15, 19-21, 15-12).

Αήττητοι στον γ΄ γύρο έχει προκριθεί και η νεοσύστατη ομάδα Δημήτρη Αποστόλου / Φερνάντο Μπιλλήρη, που εντυπωσίασαν με τη νίκη τους επί των Νίκου Ζουπάνη / Παναγιώτη Μούρτζιου με 2-1 (21-18, 11-21, 15-13).

Εντυπωσιακή πρόκριση πήραν και οι Σωτήρης Βλάχοστάθης / Κώστας Μήττας, που πέρασαν στο Κυρίως Ταμπλώ από τα προκριματικά της Παρασκευής, αλλά ήδη βρίσκονται αήττητοι στον γ΄ γύρο του μετά από την τελευταία νίκη τους με 2-0 (21-17, 23-21) επί των Νίκου Κωστακόπουλου / Τάκη Μαυράκη.

Το Masters Νάξου συνεχίζεται στην παραλία Αγίου Γεωργίου μέχρι το βράδυ του Σαββάτου και ολοκληρώνεται την Κυριακή, με τη διεξαγωγή των ημιτελικών από ώρα 12:00 και των τελικών από ώρα 16:00.

26/6/2010 - Νίκες για τα φαβορί με το ξεκίνημα στη Νάξο



Άλλοι δυσκολότερα κι άλλοι ευκολότερα, τα φαβορί του Masters Νάξου του Πανελληνίου Σιρκουΐ Beach Volleyball 2010 προχώρησαν με νίκες με την ολοκλήρωση του α΄ γύρου του Κυρίως Ταμπλώ στην παραλία Αγίου Γεωργίου, το πρωΐ του Σαββάτου.

Ο πέντε φορές πρωταθλητής Ελλάδος Μάνος Ξενάκης, με συμπαίκτη εφέτος τον Γιώργο Κοτσιλιάνο, κατέβαλε με πειστικό τρόπο τους Αυστριακούς Πρωταθλητές Αλεξάντερ Χούμπερ / Ρόμπιν Ζάϊντλ 2-0 (21-15, 21-18). Αντιθέτως, το Νο. 2 του τουρνουά της Νάξου, ο Ηλίας Ζωλασταθιάδης με τον εκ Καλαμάτας Αυστριακό συμπαίκτη του Φέλιξ Μπλάουελ, χρειάστηκαν τρία σετ για να κάμψουν τους Κυπρίους Κωνσταντίνο Ευσταθίο / Ανδρέα Ζάνη με 2-1 (21-19, 19-21, 15-11).

Με νίκη προχώρησαν και οι Βραζιλιάνοι Ρούνεϋ Φερραμέντα / Μοϊσές Σάντος, που κατέβαλαν τους Μιχάλη Λαμπρινό / Χάρη Σακόγλου με 2-0 (21-14, 21-15).

Στα άλλα παιγνίδια του α΄ γύρου ανδρών με νίκες προχώρησαν και οι Ανδρέας Γκόρτσανιουκ / Γιώργος Κνάπεκ, Δημήτρης Αποστόλου / Φερνάντο Μπιλλήρης, Νίκος Ζουπάνης / Παναγιώτης Μούρτζιος, Νίκος Κωστακόπουλος / Τάκης Μαυράκης και Σωτήρης Βλαχοστάθης / Κώστας Μήττας.

Τόσο οι νικητές, όσο και οι ηττημένοι του α΄ γύρου συνεχίζουν στο ταμπλώ διπλού αποκλεισμού των οκτώ ομάδων.

Από το μεσημέρι του Σαββάτου αρχίζει και το Κυρίως Ταμπλώ των γυναικών στην παραλία του Αγίου Γεωργίου. Το Masters Νάξου ολοκληρώνεται την Κυριακή, με τη διεξαγωγή των ημιτελικών από ώρα 12:00 και των τελικών από ώρα 16:00.

Lady Gaga - Alejandro

6-ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ


Ημερομηνία Περιγραφή Καιρού Θερμοκρασία Άνεμοι
Σαβ, 26 ΙουνΣυννεφιά20 °C - 29 °C ΝΑ 4 μποφόρ
Κυρ, 27 ΙουνΣυννεφιά19 °C - 30 °C ΝΑ 3 μποφόρ
Δευ, 28 ΙουνΠιθανή βροχή20 °C - 29 °C ΝΑ 3 μποφόρ
Τρι, 29 ΙουνΑρκετά σύννεφα20 °C - 32 °C ΝΑ 3 μποφόρ
Τετ, 30 ΙουνΑρκετά σύννεφα21 °C - 33 °C ΝΑ 3 μποφόρ
Πεμ, 01 ΙουλΠιθανή βροχή22 °C - 32 °C BΔ 2 μποφόρ

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.